Pomembno obvestilo za prostovoljsko pomoč

PROŠNJA IN POVABILO

Spoštovani.
V preteklih nekaj dneh, ki se zdijo že tako daleč stran, je tok našega življenja spremenil virus COVID-19.
Naš zavod DUO IMPOLJCA, ki deluje na treh enotah, na Impoljci, v Sevnici in v Brežicah si z vsemi ukrepi, ki so bili sprejeti na državnem nivoju, močno prizadeva preprečiti okužbe. Zaenkrat nam gre dobro. Trudimo se po svojih najboljših močeh ohraniti prijetno, mirno vzdušje in predvsem zdravje!

V skrbi za naše stanovalce izvajamo in bomo storili prav vse, kar je v naši moči, da bo nega in oskrba naših stanovalcev kvalitetna in kar se da varna.
Ob tem pa je ključno to, da ostanemo čimdlje zdravi zaposleni!
V kolikor se res zgodi, da bomo potrebovali dodatno pomoč, pa bomo neskončno hvaležni vsakemu posamezniku, ki bo pripravljen prostovoljno poprijeti za delo. Potrebovali bomo pomoč na recepciji doma, pri razvozu hrane, pri prevozih, nakupih, pri zlaganju čistega perila, pri delih čiščenja in podobno. Prostovoljce ne bomo vključevali v neposredno delo s stanovalci, kajti zagotavljanje varnosti je na prvem mestu.
Vse , kar se nam dogaja skušamo razumeti kot pomembno sporočilo, čeprav je to v tem trenutku težko. Nismo še povsem dojeli…a v nekaj smo prepričani! Celoten naš kolektiv močno verjame, da bomo skupaj zmogli in da je edina pot za premagovanje bolezni skupna pot solidarnosti, razumevanja, medsebojnega povezovanja in podpore.


Vsi, ki ste pripravljeni kakorkoli pomagati, lepo vabljeni, da nas pokličete na tel.št. 051-675-091 (Darja Cizelj).


Hvala vam in srečno!

 

Kolektiv in stanovalci DUO Impoljca z enotama DU Sevnica in DU Brežice

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR