Video komunikacija s stanovalci

 

Obveščamo vas, da se, z ozirom na obstoječo situacijo in vsemi priporočili s strani Ministrstva za zdravje ter NIJZ, trudimo po najboljših močeh, da stanovalcem omogočamo stik z vami, četudi na daljavo. V ta namen je na voljo telefonski aparat, s  katerega vas lahko pokličejo naši stanovalci (in je v hrambi v socialni službi), hkrati pa je z njim mogoče vzpostaviti tudi VIDEO KOMUNIKACIJO (skype ali viber). Prav tako je za slednje rezerviran računalnik v naši knjižnici. V kolikor imate interes, da vzpostavite video klic s svojimi sorodniki, nam to, prosim, sporočite na e-naslova:

 

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   ali
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , da se predhodno dogovorimo za termin klica.

 

Za lažjo vzpostavitev komunikacije vam ponujamo navodila, za katera upamo, da bodo v pomoč:

 

Video komunikacija poteka s pomočjo aplikacije Skype, ki je na voljo tako za mobilne naprave kot za računalnike. V kolikor imate možnost uporabe omenjene aplikacije, bodo vaši sorodniki zelo veseli vašega odziva. Podatek, ki  ga potrebujemo za vzpostavitev komunikacije, je vaše uporabniško ime, s katerim ste vpisani v Skype. V kolikor še nimate računa za Skype, si ga lahko ustvarite tukaj. Če slučajno že imate Microsoftov račun (torej katerikoli račun, ki se konča z @outlook.com, @hotmail.com ali @live.com), potem imate tudi račun za Skype in lahko za vpis uporabite že obstoječega.

 

Če se vam porajajo kakršnakoli vprašanja tehnične narave, vam bo z odgovori z veseljem priskočil na pomoč g. Andrej Levičar, informatik (07 81 61 403 v dopoldanskem času).

 

Seveda smo za vse odgovore na voljo vsak dan na kontaktne telefonske številke, s katerimi ste vzpostavljali stik s stanovalci tudi doslej.

 

Prijazen pozdrav in ostanite zdravi!

 

                                                      Nevenka Janež, strokovna vodja

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR