Pozdravljeni, dragi svojci in skrbniki!

Preživeli smo Velikonočne praznike in še en teden »korona omejitev«, ki so doživljajsko preoblikovale tudi način praznovanja Velike noči, saj tokrat  obiski in druženja niso bili mogoči. Smo pa v enoti poskrbeli za velikonočno vzdušje s pomladnimi aranžmaji, obarvanimi pirhi in odlično potico, ki je šla stanovalcem še kako v slast.

 

V okolju se prebuja pomlad in vsak dan nas preseneti bolj bujna vegetacija, ki kar vabi na sprehode in stik z naravo. Stanovalci ga radi poiščejo v zavetju zelenja pri igrišču ter ob enotah,  zato smo tudi pripravili več klopic in miz za uživanje na prostem. S pomočjo PGD Sevnica poteka redno razkuževanje zunanjih površin in klopi, prav tako dosledno, vsi skupaj, upoštevamo varnostna priporočila v zvezi s higieno rok in kašlja ter razkuževanjem.

 

V tem času se na nas spomnijo tudi naši dobavitelji z donacijami v obliki napitkov za stanovalce, pa tudi osebne varovalne opreme za zaposlene. Še posebej smo se razveselili you tube posnetka osnovnošolskih otrok, ki so pod mentorstvom učiteljic v kratek filmček strnili svoje prispevke v obliki risbic, pesmi, pozitivnih misli ali deklamacij ob glasbeni spremljavi.  Za vsako pozornost se v imenu stanovalcev in kolektiva DUO Impoljca iskreno zahvaljujemo in upamo, da po tem obdobju najdemo tudi čas za druženje in sproščen klepet ob kavi. Dotlej pa tople pozdrave iz naše enote in na snidenje!

 

 

Nevenka Janež, strokovna vodja

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR