Obvestilo za obiskovalce,6.5.2020

Spoštovani svojci

Sporočamo vam, da od dne 11.5.2020 dalje omogočamo obiske naših stanovalcev, ob upoštevanju strogih higienskih ukrepov in ekstremni previdnosti, da zagotovimo varnost stanovalcev in vas, ki jih obiskujete.

Obiski bodo do nadaljnjega omejeni le na eno zdravo osebo (najožji družinski člani) in bodo trajali največ 30 minut. Pred ponovnim obiskom bo obisk najprej omogočen še vsem ostalim stanovalcem.

Obiski bodo potekali od ponedeljka do petka med 9.00 in 11.30 uro ter med 13.30 in 16.00 uro.

Omogočeni bodo na zunanjih površinah doma – velja za pomične in delno pomične stanovalce.  V  primeru slabega vremena je predvidena lokacija obiska večnamenski prostor v pritličju enote Park – velja za pomične in delno pomične stanovalce.

Obisk nepomičnega stanovalca je predviden v sobi ob prisotnosti zaposlenega in z ustrezno varovalno opremo (maska – priskrbite sami, zaščitni plašč, rokavice, PVC zaščita za obutev).

 

Ob tem vas prosimo:

Obiski v BIVALNIH ENOTAH so mogoči s predhodno najavo vsaj 1 dan pred obiskom, na kontaktni telefon BE oz. 051 683 511. Dovoljeni so na zunanji površini BE (terasa, dvorišče), v  primeru slabega vremena v preddverju hiše. Prosimo, da obiskovalci upoštevate higienska priporočila (nošenje maske – priskrbite sami, razkuževanje rok, ustrezna higiena kašlja, razdalja 1.5 m).

Pred ponovnim obiskom bo obisk najprej omogočen še vsem ostalim stanovalcem.

Z nadaljnjim sproščanjem omejitev v  zvezi z varovanjem zdravja bomo tudi v našem zavodu sproščali priporočene ukrepe. Vljudno prosimo za razumevanje. Četudi se trudimo vsakdan čim bolj približati »normalnemu« življenju, je prav, da ostanemo previdni in spoštujemo priporočila, saj je zdravje slehernega na prvem mestu.

 

Lepo vas pozdravljamo in želimo vse dobro.

 

Nevenka Janež,                                                                                          Darja Cizelj,

strokovna vodja                                                                                            direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR