Sodelovanje na 14. mednarodnem festivalu "Igraj se z mano 2020"

V času krize in izolacije postane vloga umetnosti bolj osrednja v našem življenju, ne glede na to, ali se zavedamo ali ne. Moč umetnosti je izkazuje v združevanju ljudi, pomirjanju in skupni rabi. Kot sproščujoča in navdihujoča dejavnost, nas usmerja k novim spoznanjem o sebi in svetu okoli nas.

 

Kljub spremembam, ki se v našem zavodu vrstijo vsak dan, se v skupini z veseljem vsakodnevno srečujemo, ter s tem ne le skrbimo za medsebojne vezi, temveč sočasno tudi za našo potrebo po kreativnosti.

 

Še posebej smo se razveselili povabila za sodelovanje na mednarodni ravni, ki sta ga organizirala Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije, v času med 27. 5. 2020 in 7. 6. 2020. Tokratni 14. mednarodni festival »Igraj se z mano 2020« je prvič potekal na spletnih platformah.

 

Sodelavci in oskrbovanci smo izdelali načrt za našo predstavitev. Kratkemu uvodu strokovne vodje, ge. Nevenke Janež, skupaj z unikatnimi fotografijami iz naše prelepe okolice, smo dodali interaktiven literarni in pesniški video posnetek.

 

Celoten prispevek lahko pogledate na: https://www.youtube.com/watch?v=1sTogcqlDRo

 

Prijeten ogled!

 

»Umetnost je edini način, da zbežiš, ne da bi odšel od doma«. Twyla Tharp

 

Zahvala ekipe "Igraj se z mano"

 

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR