Rezultati testiranja

Spoštovani dragi svojci in obiskovalci.

 

V naši posebni enoti smo v teh dneh opravili še drugo testiranje vseh zaposlenih in stanovalcev, ki so bili v tveganem stiku z zaposlenima z okužbo. Dosedanji rezultati kažejo na to, da ni nihče okužen.

 

Po navodilih epidemiologinje bomo v prihodnjih dneh opravili še tretje testiranje, da bomo tako lahko z večjo gotovostjo, da okužbe nimamo, postopoma normalizirali naše življenje v domu.

 

Takoj, ko bodo zagotovljeni pogoji, bomo naš dom zopet odprt.

 

Včeraj so se v delovni proces vrnile sodelavke in sodelavec, ki so prejšnji teden zaradi stika ostali doma. Postopna normalizacija zasedbe ekipe zaposlenih je seveda zelo dobrodošla, saj smo jih pogrešali. Najbolj veseli pa smo, da so zdravi.

 

Vsi zaposleni si z vsemi sprejetimi ukrepi prizadevamo ohranjati stanje brez okužbe. V medsebojnem povezovanju in sodelovanju vseh služb skrbimo, da bi življenje teklo čimbolj nemoteno. Kljub večji obremenitvi ostajamo pozitivno naravnani, skrbimo za družabni del življenja, kar je ena pomembnejših potreb naših stanovalcev.

 

Skrbimo, da so naši stanovalci čimveč na svežem zraku, kar nam omogočajo balkoni v vsaki sobi, gremo tudi na sprehod v domski park.

 

Naši stanovalci kljub stiski sodelujejo po najboljših močeh, razumejo situacijo in se prilagajajo, za kar smo jim zelo hvaležni!

 

Verjamemo, da nam bo uspelo izpeljati nastalo situacijo čimbolje!

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in podporo!

 

 

Ostajamo povezani…

 

Kolektiv DUO Impoljca

 

Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR