POMEMBNO OBVESTILO - POJAV OKUŽBE V POSEBNI ENOTI

Spoštovani svojci in obiskovalci naše spletne strani.

 

V naše vsakdanje življenje vse bolj vstopa virus COVID-19, ki zahteva prilagajanje na novo »normalnost«, ki jo bomo verjetno živeli še nekaj časa. Tudi naš dom žal ni izjema.

 

Zaradi okužbe pri zaposleni osebi smo včeraj popoldne omejili gibanje in življenje na posamezne gospodinjske in negovalne enote. Izvajamo vse potrebne ukrepe, opredeljene v internem načrtu in v skladu z navodili NIJZ ter koordinatorji. Izvedli smo prva testiranja stanovalcev in zaposlenih, ki so bili v tveganem stiku. Zaenkrat so stanovalci v redu, brez težav.

 

Dom ostaja še nekaj časa zaprt, mi pa smo vam za vse kontakte na voljo na znanih kontaktnih številkah.

 

Za stanovalce je dobro poskrbljeno, na svojih enotah imajo vso potrebno podporo. Skrbimo za druženje, pogovore in lajšanje stiske.

 

Naše ekipe so dobro pripravljene tudi na takšne okoliščine in strokovno usposobljene. Arhitektura našega zavoda nam nudi pomembno možnost, da omejimo našo dejavnost na pet skupnosti. S tem lahko dosti bolj varno izvajamo vse potrebne ukrepe, da preprečujemo prenos okužbe.

 

Verjamem, da ste v mislih z nami in držite pesti, da se nam tudi tokrat čimbolje izide. Potrudili se bomo po naših najboljših močeh.

 

O vsem vas bomo obveščali sproti na naši spletni strani.

 

Želimo vam vse dobro in vas lepo pozdravljamo!

 

 

Kolektiv Doma Impoljca

Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR