OBVESTILO SVOJCEM, dne 22.10.2020

Spoštovani svojci.

 

V naši posebni enoti DUO Impoljca smo zelo veseli, ker smo uspeli zajeziti širjenje virusa. Tudi tretje testiranje je pokazalo, da ni nihče od testiranih stanovalcev in zaposlenih, ki so bili v rizičnem stiku, okužen.

 

Trenutno imamo eno okužbo pri sodelavcu, ki pa ni v neposrednem stiku s stanovalci. Opravljamo testiranja vseh zaposlenih, ki so bili v stiku z njim. Upamo na najboljše.

 

Spoštovanje vseh zaščitnih ukrepov je že daljši čas naš vsakdanjik. Še naprej si bomo močno prizadevali in se trudili pri izvajanju vseh potrebnih varovalnih ukrepov.

 

Naše življenje se še naprej odvija v »mehurčkih«, kot pravimo, na posameznih gospodinjskih enotah. Posebno skrb namenjamo še naprej, da so stanovalci in stanovalke čim več na svežem zraku, gredo na sprehod v park, posedajo na balkonih, terasah. Skrbimo za dobro voljo, razvedrilo, pogovore, razbremenitev stisk. Poleg nudenja osnovnih storitev, potrebne nege in oskrbe, ves čas tečejo programi aktivnosti, zaposlitvenih dejavnosti, družabnih aktivnosti. V danih okoliščinah si prizadevamo ohranjati čimbolj »normalen« ritem življenja.

 

Zaenkrat zmoremo zagotavljati zadostno število zaposlenih, saj smo relativno zdravi.

 

Glede na okužbo s Covidom19, ki jo imamo v DU Brežice pa lahko v prihodnjih dneh pričakujemo tudi manjši izpad, saj smo primorani prerazporejati zaposlene v Brežice.

 

Ob trenutni epidemiološki situaciji nam gre zelo dobro in upamo, da ostane čimdlje tako.

 

Prosimo vas za razumevanje in zaupanje.

 

Dosegljivi smo vam na naših znanih kontaktih.

 

Vse dobro vam želimo, ostanite zdravi!

 

Prijazen pozdrav,

Kolektiv DUO Impoljca

Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR