POMEMBNO SPOROČILO, dne 15.12.2020

Spoštovani svojci, prijatelji!

 

Z veseljem vam sporočamo, da smo do tega trenutka brez okužbe z virusom covid-19 pri stanovalcih. Virus se v tako epidemiološko obremenjenem okolju kot je Posavje, hitro širi. Tako imamo nekaj posamičnih primerov okužb pri zaposlenih.
Naša nenehna prizadevanja za preprečevanje okužbe se že vse od začetka epidemije pa do danes obrestujejo.


Pri tem bi se radi iskreno zahvalili vam, dragi svojci, za vaše sodelovanje in razumevanje. Zavedamo se, da vam je večkrat težko in da ste v stiski, v skrbeh za vaše drage sorodnike. Vsi skupaj se trudimo, da bi nam bilo lažje, da bi nastalo situacijo prebrodili, skupaj.
Upamo, da vam telefonski kontakti in video povezava vsaj deloma uspejo nadomestiti socialne stike z vašimi dragimi. Mi se bomo še naprej trudili, da vam posredujemo informacije, novice. Dosegljivi smo vam na naših znanih kontaktih.

 

Sporočamo vam, da od jutri, 16.12.2020, zopet omogočamo težko pričakovane obiske. Naši vešči sodelavci so naredili tako imenovani »zbliževalnik« za stike, ki vam bo na varen način omogočal stike. Res, da bo med vami stena iz folije, bo pa le ta omogočala, da ne boste potrebovali zaščitne maske, kar bo, upamo delovalo blagodejno.
Ker je »zbliževalnik« povsem nova zadeva, srčno upamo, da vam bo všeč.


Za obisk se prosim najavite v tajništvo našega doma (07-81-61-401), vsak dan med 9.00 in 11.00, od ponedeljka do petka. Pokličite vsaj en dan prej. Obisk bo trajal 30 minut, lahko sta prisotni do dve osebi, zdravi.
Ob prihodu vas bomo povabili na merjenje telesne temperature in podajo izjave, da ste zdravi in da niste bili v stiku z obolelo osebo.

 

Veselimo se obiskov, veselimo se skupaj z vami, še najbolj pa se tega veselijo naši stanovalci.


Lepe praznične dni vam želimo in vas lepo pozdravljamo!

 

Kolektiv DUO Impoljca
Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR