POMEMBNO OBVESTILO, 30.12.2020

Spoštovani dragi svojci.

 

Dnevi letošnjega leta se iztekajo, obrnili bomo nov list, na katerega si želimo predvsem zapisati lepih dogodkov, spodbudnih novic. Močno verjamemo, da tako tudi bo.

 

Tokrat vam sporočamo, da je žal, po večmesečnem uspešnem »boju« proti vdoru virusa COVID-19, prišlo do okužbe pri stanovalcih našega doma. V tem trenutku imamo 10 stanovalcev, ki so zboleli in so zaenkrat brez večjih zdravstvenih težav.

Premestili smo jih v rdečo cono, kjer je za njih poskrbljeno v najboljši možni meri. Zdravstveno stanje redno spremlja zdravnik in zdravstveno osebje. Prosimo vas, da se za vse informacije o vaših dragih obrnete na enoto Mavrica (07-81-61-423). Morda se vam ne bomo mogli kdaj oglasit na telefon, zato vas prosimo za razumevanje in vztrajnost.

 

Naše najbolj pomembno delo v tem trenutku je skrb za varnost stanovalcev, skrb za njihovo čimboljše počutje, da jim nudimo vso potrebno podporo pri procesu zdravljenja.

 

Med zaposlenimi je trenutno okuženih 8 oseb, od teh, v službi ZNO štiri zaposlene. V tem trenutku je kadrovska zasedba zadovoljiva, situacijo z zelo zahtevno organizacijo dela obvladujemo. Vsi zaposleni se trudijo, da bi preprečili širjenje virusa in da bi čimprej premagali nastalo situacijo.

 

Sporočamo vam, da izvajamo vsa redna testiranja. V nedeljo pa smo v sodelovanju z ZD Sevnica zagotovili tudi cepljenje proti COVID-19 pri stanovalcih, ki so podali soglasje, ali so ga podali njihovi zakoniti zastopniki. Cepljenje je bilo omogočeno tudi zaposlenim, ki so se tudi že cepili. V teh dneh pa pričakujemo še drugo pošiljko.

 

Kljub tej slabi novici vam sporočamo, da verjamemo, da znamo in zmoremo nastopiti zelo odločno, ko je to potrebno. Dali bomo vse od sebe in premagali tudi to situacijo!
Hvala vam za vaše zaupanje, sodelovanje in podporo. To nam ogromno pomeni in vam izrekamo iskreno zahvalo.

 

 

V teh prazničnih dneh vam želimo, da kljub težkim časom z optimizmom in upanjem vstopite v novo leto.

 

Želimo vam zdravja, sreče in ohranitev upanja za vas in vaše drage.

 

Lepo vas pozdravljamo,

 

 

Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR