AKTUALNE ZADEVE, dne 15.1.2021

Spoštovani!

 

Danes vam sporočamo, da smo v tem tednu uspeli ohraniti dokaj stabilno situacijo glede števila stanovalcev z okužbo s COVID-19. Trenutno je v rdeči coni nastanjenih 63 stanovalcev in stanovalk, od katerih večina preboleva bolezen brez posebnih težav, z značilnimi simptomi okužbe. Nekateri stanovalci so se v tem tednu že vrnili na svoje enote, v svoje sobe. Vsem želimo čimlažje in čimprejšnje okrevanje ter vrnitev na svoje enote! V bolnišnici se trenutno zdravita ena stanovalka in eden stanovalec.


Žal nam je, da so se od nas za vedno poslovili trije stanovalci. Svojcem izrekamo iskreno sožalje.

 

Vse naše delo je usmerjeno v zagotavljanje varnega okolja in dobrega počutja stanovalcev. Trenutno imamo še vedno stanje brez okužbe na treh gospodinjskih enotah, ravno tako ni okužbe v dislociranih bivalnih enotah. To nas navdaja z velikim upanjem, veselimo se vsakega dne, ko se okužba ne pojavi.

 

Naše sodelavke in sodelavci, ki so preboleli COVID-19 se v teh dneh že vračajo na delo, zelo smo veseli, da je bolezen za njimi in da prihajajo nazaj. Vsem, ki so doma in prebolevajo bolezen želimo čimlažje in čimprejšnje okrevanje. Trenutno preboleva bolezen 33 zaposlenih iz različnih služb.

 

V tem tednu so se nam pridružile študentke in študent zdravstvene nege in fizioterapije, ki nudijo prepotrebno pomoč pri izvajanju storitev. Hvaležni smo za njihovo pripravljenost in zavzetost pri delu. Zelo smo hvaležni za pomoč zaposlenih iz DSO Krško in Trubarjevega doma upokojencev Loka pri Zidanem mostu.

 

Za vse potrebne informacije nas pokličite na znane številke, pišite nam na elektronsko pošto. Veseli bomo vaših mnenj, predlogov, vprašanj. Skupaj lahko olajšamo stiske in tako lažje prebrodimo trenutno situacijo.
Hvala stanovalcem, stanovalkam za zaupanje, sodelovanje, potrpežljivost, pogum! Hvala sodelavkam in sodelavcem, da se trudite po najboljših močeh, da ste srčni in profesionalni.

 

Posebna zahvala gre zdravnikom in medicinskim sestram iz ZD Sevnica, ki izvajajo potrebno zdravstveno varstvo, vsakodnevno budno spremljajo naše stanovalce in nudijo potrebno podporo zaposlenim.

 

Hvala vam dragi svojci za sodelovanje in zaupanje!

 

Z optimističnim pogledom gremo naprej!

 

 

Srečno in ostanite zdravi,

 

 

Kolektiv DUO Impoljca s stanovalci

Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR