POSEBNO OBVESTILO, dne 19.1.2021

ZAHVALA DONATORJEM


Letu 2020 nam je kljub težkim razmeram in trenutkom prineslo mnoge lepe dogodke in pisalo lepe zgodbe. Lepe zgodbe smo delili tudi z vami, na naših spletnih straneh in facebook-u. Prav te so nam vedno znova dale zagon, nas bodrile, ogrele srce, dajale upanje.


Mesec december je bil navkljub »coroni« čaroben, obiskali so nas dobri možje, nas obdarili, razveselili in nam pričarali trenutke sreče, spomine na pretekle dni. December je čas miru, medsebojne bližine, naklonjenosti, upanja, kar smo z medsebojno pozornostjo tudi doživeli.


V prazničnem času so našim stanovalcem in stanovalkam ter našemu celotnemu kolektivu naklonili posebno pozornost mnogi posamezniki, podjetja, nevladne organizacije, društva, klubi.


Najlepše se zahvaljujemo vsem in vsakemu posebej, da ste se spomnili na nas in tako našim stanovalcem polepšali praznične in prihodnje dni. Omogočili ste, da lažje vzpostavljajo stike s svojimi dragimi, da prosti čas preživljajo še bolj kvalitetno, da naredimo še več za ohranjanje zdravja, da je lažje prebroditi drugačen vsakdanjik. Osrečili ste nas!


Najlepše se zahvaljujemo naslednjim donatorjem:


Senzilab d.o.o., Lekarna Sevnica, PGD Sevnica, Geni-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o. Krško, Lions klub Krško, tudi v sodelovanju z Lidl Slovenija, Lions klub Brežice, tudi v sodelovanju z Lidl Slovenija, Rotary klub Sevnica, Hidroelektrarne na Spodnji Savi, d.o.o. – Hess, d.o.o., Evrosad d.o.o. Krško, Študentski klub Sevnica, Rotaract klub Sevnica, Župnija Boštanj, Društvo Sožitje Sevnica, župan Občine Brežice g. Ivan Molan, Peter Dirnbek (kantavtor), DEOS d.o.o., Društvo vinogradnic in vinogradnikov Gadova peč, Društvo upokojencev Brežice, Karitas Brežice, Osnovna šola Cerklje ob Krki, Osnovna šola Brežice, Društvo za trajnostni razvoj Duh časa (enota Radeče), Poma svetovanje in upravljanje d.o.o., Vrtec Ciciban Sevnica.


Osrečili ste nas tudi mnogi posamezniki: Beba Drame, Frančiška Jelen (sladke dobrote), 5- letna deklica Kim (risbice), svojci naših stanovalcev in stanovalk.


Vsem se najlepše zahvaljujemo za plemenita dejanja, ki še posebno v tem času ne pomenijo le darovanje materialnih dobrin, temveč imajo tudi sporočilno vrednost pomena solidarnosti in medsebojne podpore.

 

 

Vsem, ki ste kakorkoli prispevali, da nam je bilo v prazničnem času prijetno, toplo pri srcu in ste nam pričarali nasmeh na obraz, pa vas nismo posebej omenili, se iskreno zahvaljujemo!

 

 

Kolektiv DUO Impoljca s stanovalci in stanovalkami


Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR