AKTUALNE NOVICE, dne 22.1.2021

Spoštovani svojci in prijatelji!


V tem tednu smo se predvsem razveselili tega, da so se nekateri stanovalci lahko vrnili iz rdeče cone zopet v svoje sobe. Trenutno okužbo preboleva 35 stanovalcev. S trenutno situacijo smo lahko zadovoljni, čeprav se žal okužba še širi v eni od enot. Dobra plat tega je, da se le ta pojavlja pri posameznikih in ne v velikem številu. Do sedaj je zbolelo 83 stanovalcev in 37 zaposlenih.


Ker smo že pred nastalo situacijo imeli težave z zagotavljanjem primernega števila zaposlenih, se je v času okužbe ta težave le še povečala. Zaradi obolenja zaposlenih je izpad velik, obremenjenost tistih, ki so v službi pa je veliko. Veliko sodelavk se je že vrnilo nazaj v službo, tako da je že lažje.


12-urni delavnik zahteva izredno veliko energije, potrpežljivosti, vztrajnosti in medsebojnega sodelovanja, usklajevanja. Zato vsem zaposlenim velika zahvala in pohvala! Verjamemo drug v drugega in v naš skupni uspeh!


Naše delo je usmerjeno v zagotavljanje najboljšega za naše stanovalce. Vzdušje med stanovalci in stanovalkami je pozitivno, spodbudno, saj se vsi skupaj trudimo, da ohranjamo mirnost, skrbimo za potrebe vsakega posameznika. Verjamemo, da le s pozitivnim pristopom lahko uspemo premostiti in zmanjšati nastale stiske.


Veliko upanje nam daje tudi cepljenje, saj nam prav gotovo prinaša umirjanje situacije. V tem tednu so naši stanovalci in tudi zaposleni prejeli drugo dozo cepiva.


Hvala vsem, ki nam tako nesebično pomagate pri skrbi za naše stanovalce, brez vas bi bilo veliko težje.


Pošiljamo vam najlepše pozdrave in vam želimo zdravja!


Še naprej bomo delali po najboljših močeh, vztrajno in potrpežljivo!

 

 

Kolektiv DUO Impoljca
Darja Cizelj, direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR