Obvestilo za obiskovalce, svojce DUO Impoljca dne, 29.10.2021

Spoštovani svojci in obiskovalci!

 

V mesecu septembru 2021 smo vas podrobno seznanili s priporočili ob obisku, ki so vezana na Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Ur.l. RS, št. 142/21) in zahvaljujemo se vam, ker ga dosledno upoštevate in se tako trudite zagotavljati varno okolje našim stanovalcem in zaposlenim.

 

Ker je aktualna epidemiološka situacija v državi iz dneva v dan slabša, bliža pa se praznični čas, ko se število obiskov v našem Domu povečuje, dovolite, da ponovno opomnimo, da celoten protokol pred vstopom v dom še vedno velja (razkuževanje rok, merjenje temperature, podpis obrazca, dokazilo o izpolnjevanju PCT pogoja na vpogled), prav tako vljudno prosimo na pozornost in upoštevanje priporočila v zvezi z nošenjem zaščitne obrazne maske in vzdrževanjem primerne razdalje.

 

Vkolikor je vreme lepo in ne prehladno, priporočamo obiske na prostem ali, v primeru slabega vremena v skupnih prostorih našega doma. Ker je ob večji koncentraciji ljudi še vedno prisotno tveganje, priporočamo enega do dva obiskovalca na osebo.

V primeru poslabšanja razmer in s tem posledično povečanega tveganja, bomo sprotno prilagajali organizacijo in izvedbo obiskov in vas o tem obvestili preko spletnega obvestila.

 

Hvala, ker upoštevate priporočila in sodelujete z nami, da skupaj zagotavljamo varno okolje in zdravje vseh nas!

 

Kolektiv DUO Impoljca

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR