Povabilo k prostovoljstvo v Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca

Prostovoljstvo je neprecenljiva  vrednota današnjega časa, ki jo skupaj z vami želimo ohranjati tudi mi…za ljubezen do sočloveka, za boljšo in lepšo prihodnost.

 

V Domu upokojencev in oskrbovancev Impoljca, v vseh treh enotah doma (Dom Impoljca, DU Brežice, DU Sevnica),  sodelujemo s prostovoljci in podpiramo prostovoljsko delo že od leta 2000, ko so v naš dom vstopili prvi prostovoljci in prostovoljke.

 

Skozi vsa ta leta so bila naša vrata vedno odprta in skupaj s stanovalci se veselimo vsakega  srečanja in druženja. Prostovoljsko delo pomeni nesebično namenjen čas sočloveku in  je neprecenljiva vrednota današnjega časa, kar v  našem domu še posebej cenimo.

 

Iskreno se zahvaljujemo vsakemu prostovoljcu posebej, skupinam dijakov prostovoljcev, njihovim mentorjem, za vsako srečanje, vsako pozornost, ki ste jo namenili in jo namenjate našim stanovalcem in stanovalkam.

 

Tudi v prihodnje si želimo v našo sredo sprejemati   prostovoljce in prostovoljke, zato vas prisrčno vabimo k sodelovanju. Vsi, ki želite svoj  čas podariti v dobrodelne  namene,  lepo vabljeni v naše domove, kjer vas bomo z velikim veseljem sprejeli. Mentorice prostovoljskega dela  vas bodo na podlagi individualnega dogovora o sodelovanju z vami spremljale pri izvajanju aktivnosti in nudile potrebne informacije o domu, stanovalcih in drugih posebnostih. Pokličite nas, ali nas kontaktirajte preko elektronske pošte.

 

DUO Impoljca: 07 81 61 450 (Mojca Knez); Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

DU Sevnica: 07 81 60 743 (Cveta Zupan) ; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

DU Brežice:07 49 91 710 (Nataša Lozar Podbregar); Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR