Pohod za spomin

V Domu skrbimo, da naši stanovalci svoj prosti čas zapolnijo z različnimi aktivnostmi, namenjenimi ohranjanju tako fizičnih kot tudi umskih sposobnosti. Pri tem posvečamo še posebno pozornost stanovalcem z demenco.

Z namenom ozaveščanja in destigmatizacije Alzheimerjeve bolezni, smo na svetovni dan Alzheimerjeve bolezni, 21. septembra v Domu organizirali Pohod za spomin za naše stanovalce. 

Preberi več ...

Tombola

Stanovalci Doma upokojencev Brežice svoj prosti čas zapolnijo tudi z druženjem ob igranju družabnih iger. Med slednjimi je še posebej priljubljena tombola. 

Preberi več ...

Barvanje pirhov

Velikonočna okrasitev doma in barvanje jajc je stara tradicija, ki jo v Domu upokojencev Brežice obujamo vsako leto v času velike noči. Tako smo tudi v začetku meseca aprila 2021 barvali velikonočna jajca.

Preberi več ...

Sveta maša v parku

V torek, 30. 3. 2021, je Dom upokojencev Brežice obiskal duhovnik gospod Rok Žlender, ki je za stanovalce daroval sveto mašo. Tudi vreme je bilo kot naročeno za ta svečani dogodek. Topli pomladni sončni žarki so dodobra ogreli domski park, kjer je potekala maša. 

Preberi več ...

Aktualno - sporočilo za svojce

Dragi svojci,

 

sporočamo vam, da smo vsi zdravi, da se naši stanovalci počutijo dobro in da ukrep prepovedi obiskov sprejemajo z velikim razumevanjem. Zaposleni v Domu jim namenjamo več časa za pogovor, druženje in sočutno besedo, ker se zavedamo, da vas pogrešajo. Aktivnosti delovne terapije potekajo po planu, prav tako vse načrtovane aktivnosti prostega časa. Vsak dan pridno telovadimo, pa tudi dosledno skrbimo za vse ukrepe, ki veljajo izven našega Doma. 

Veseli pa bodo vašega pisma, klica ali sporočila. 

 

 

Aktualno

Spoštovani svojci in prijatelji,

 

ker nas trenutno še ne morete obiskati, vam naši stanovalci in stanovalke sporočajo, da se dobro počutijo in da je zanje dobro poskrbljeno. Veseli pa bodo, če jih pokličete po telefonu in jim poveste, kako ste doma.

 

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR