Aktualno - sporočilo za svojce

Dragi svojci,

 

sporočamo vam, da smo vsi zdravi, da se naši stanovalci počutijo dobro in da ukrep prepovedi obiskov sprejemajo z velikim razumevanjem. Zaposleni v Domu jim namenjamo več časa za pogovor, druženje in sočutno besedo, ker se zavedamo, da vas pogrešajo. Aktivnosti delovne terapije potekajo po planu, prav tako vse načrtovane aktivnosti prostega časa. Vsak dan pridno telovadimo, pa tudi dosledno skrbimo za vse ukrepe, ki veljajo izven našega Doma. 

Veseli pa bodo vašega pisma, klica ali sporočila. 

 

 

Aktualno

Spoštovani svojci in prijatelji,

 

ker nas trenutno še ne morete obiskati, vam naši stanovalci in stanovalke sporočajo, da se dobro počutijo in da je zanje dobro poskrbljeno. Veseli pa bodo, če jih pokličete po telefonu in jim poveste, kako ste doma.

 

Aktivnosti v januarju 2020

Po zelo lepem in zapolnjenem urniku dogodkov v mesecu decembru, se je kar prileglo zatišje, ki je nastopilo januarja. Oddihovali smo si od praznikov, delali inventure po posameznih področjih in se dogovarjali o novih prireditvah in dejavnostih.

Preberi več ...

Beremo skupaj

Sodelovanje DU Brežice in OŠ Brežice se nadaljuje. Tudi letos smo bili povabljeni, da se aktivno vključimo v projekt OŠ Brežice »Beremo skupaj«.

Preberi več ...

Oratorij Pišece na obisku

V začetku meseca julija 2019 so nas obiskali udeleženci oratorija iz Pišec. Z veseljem in razigranostjo, izraženima preko pesmi, plesa in druženja so nam tudi letos polepšali poletno dopoldne.

Preberi več ...

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR