Razstava likovnih del AKVAREL na ogled v Domu upokojencev Brežice

V četrtek, 24. julija 2014 je v Domu upokojencev Brežice predsednica Društva likovnikov Brežice gospa Kristina Bevc otvorila študijsko razstavo likovnih del z naslovom AKVAREL. 

       

Na svečani otvoritvi je predsednica društva predstavila tehniko akvarel in povedala, da so vsa razstavljena dela nastala na tečaju Društva likovnikov Brežice pod mentorstvom likovnega pedagoga gospoda Vlada Cedilnika. Vse navzoče je pozdravila direktorica Doma upokojencev in oskrbovancev Impoljca gospa Andreja Flajs, ki je predsednici Društva likovnikov Brežice, mentorju in vsem razstavljalcem čestitala za ustvarjena dela in lepo pripravljeno razstavo. Prireditev je s prelepim glasom popestrila Adrijana Lorber. Za študijsko razstavo Društva likovnikov Brežice in dobro sodelovanje se je gospe Kristini Bevc zahvalila tudi vodja Doma upokojencev Brežice mag. Valentina Vuk.

 

 

 

 

Študijska razstava AKVAREL je na ogled do 31. avgusta 2014.

Dela razstavljajo: Alenka Augustinčič, Mija Baškovč, Kristina Bevc, Sara Daničič, Marija Jerič, Slavka Klemenčič, Andreja Komočar, Sonja Kostanjšek, Marija Kukavica, Ana Kunej, Ana Ljubič, Edith Lukež, Ana Mamilovič, Olga Piltaver, Tatjana Potokar, Irena Rainer, Vladka Sumrek, Alenka Venišnik, Jože Šterk, Stane Turšič in Marko Zupančič.  

 

Vabljeni na ogled v Dom upokojencev Brežice na enoto Gorjanci v 3. nadstropje.

 

 Več o samem dogodku pa si lahko preberete na spodnji povezavi.

 

RAZSTAVA AKVAREL

 

Vabilo Društva likovnikov Brežice na študijsko razstavo Akvarel si lahko ogledate na spodnji povezavi.

 

VABILO NA OGLED ŠTUDIJSKE RAZSTAVE AKVAREL

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR