»Za materinski dan« z Osnovno šolo Cerklje ob Krki in Karitasom Brežice

V ponedeljek, 25. marca 2019, so nas že 9. leto zapovrstjo obiskali prostovoljci in učenci Osnovne šole Cerklje ob Krki skupaj z učiteljicami in mentoricami gospo Andrejo Ninković, gospo Jasmino Vučič, gospo Mojco Šterk, gospo Tanjo Hajdinek, gospo  Sando Glogovšek in gospo Tatjano Špan.

 

Po uvodnih besedah vodje Doma mag. Valentine Vuk so se nam najprej predstavili člani mladinskega pevskega zbora pod vodstvom gospe Tatjane Špan. Učenci Osnovne šole Cerklje ob Krki so dopolnili kulturni program s pesmijo, plesom, zaigrano melodijo, s svojimi avtorskimi točkami ter s kvizom, da smo skupaj preverili kaj znamo. Materinski dan in začetek pomladi so nam polepšali še z malenkostjo, ki so jo izdelali prav za vse naše stanovalke in stanovalce.

 

 

 

 

Vsem nastopajočim, njihovim mentoricam in učiteljicam se za prečudovito dopoldne ter izkazano pozornost iskreno zahvaljujemo in se veselimo ponovnega snidenja.

Prav tako pa so nas obiskale članice Karitasa Brežice, ki so prav vsem damam, ženam in materam podarile rdeči nagelj, za kar se jim iz srca zahvaljujemo.  

 

Valentina Pavlovič, del. inštruktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR