AKTUALNE NOVICE, dne 24.10.2020

Spoštovani.

 

Sporočamo vam, da imamo po prejemu rezultatov na današnji dan 61 stanovalcev, ki imajo potrjeno okužbo s Covid -19. Pri zaposlenih se je do tega trenutka situacija umirila. Poleg sodelavk, ki so pozitivne na Covid-19, je nekaj sodelavk in sodelavcev zaradi zdravstvenih težav na bolniškem staležu, 12 sodelavk pa je v samoizolaciji. Velik kadrovski izpad je izredno težko nadomestiti, skoraj nemogoče.

 

Za stanovalce in stanovalke je dobro poskrbljeno. Vse moči so usmerjene v preprečevanje širjenja virusa, v potrebno skrb za bolne in ohranitev zdravja. Domska zdravnica nenehno spremlja zdravstveno stanje in ukrepa glede na potrebe.


Zaposleni opravljajo svoje delo v izrednih razmerah že več kot 10 dni. Vse službe so prekomerno obremenjene in vpete v praktično vsa opravila v domu, na 12-urnem delavniku, kar je izredno zahtevno in utrujajoče. Poklon celemu kolektivu za požrtvovalno delo v teh dneh!

 

Situacija je zelo nepredvidljiva, zato praktično ne vemo, kaj nas čaka jutri. V tem zavedanju nenehno iščemo nove rešitve, se povezujemo z ustanovami, iščemo pomoč. Na tem mestu pozivamo in prosimo za pomoč študente, prostovoljce, ki ste nam pripravljeni pomagati, da se nam pridružite. Kontaktirajte prosim vodjo, mag. Valentino Vuk.


Najlepše se zahvaljujemo OŠ Brežice za pripravo obrokov za naše stanovalce in vsem sodelavkam in sodelavcem enot DUO Impoljca in DU Sevnica, ki pomagajo in opravljajo vse, kar je potrebno v tej situaciji.

 

Hvala tudi vam, dragi svojci, za vaše razumevanje in sodelovanje. Za kakršnokoli vprašanje se lahko obrnete na nas, bodisi na e-mail ali telefon, na kontakte, ki so objavljeni na spletni strani. Potrudili se bomo, da skupaj lajšamo stiske.

 

Vse dobro vam želimo in vas lepo pozdravljamo!

 

                                                                                                                                      Darja Cizelj,

                                                                                                                                       direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR