AKTUALNE NOVICE, dne 27.10.2020

Spoštovani svojci in obiskovalci spletne strani.


Sporočamo vam, da so testi, ki smo jih opravili v nedeljo pokazali, da imamo še dve dodatni okužbi pri stanovalcih. Trenutno je v rdeči coni nameščenih 56 stanovalcev in stanovalk. Ena stanovalka in stanovalec sta hospitalizirana. Pri zaposlenih pa sta bili potrjeni še dve okužbi, skupaj je tako okuženih 16 zaposlenih.

 

Vsakodnevno opravljamo testiranja v primeru odstopanja v zdravstvenem stanju oziroma pojava simptomov, značilnih za Covid-19, da bi tako čim hitreje ustrezno ukrepali.

 

Kljub bolezni, ki je udarila med nas in nas postavila v nove tirnice, ostajamo optimistični, ohranjamo dobro voljo in upanje, da bo kmalu bolje.

 

Najlepša hvala vsem, ki ste se že odzvali na naše povabilo k sodelovanju kot prostovoljci. Na različne načine se trudimo nadomestiti velik izpad kadra, zato je pomoč vsakega posameznika v tej situaciji izredno dragocena. V teh dneh vas bomo tudi kontaktirali za konkretne dogovore. Najlepša hvala tudi upokojeni sodelavki, ki se nam je pridružila, da nam nudi pomoč pri delu.

 

Z globoko žalostjo sporočamo, da se je za sedem stanovalcev in stanovalk, ki so oboleli za Covid-19, zaključila življenjska pot. Svojcem izrekamo iskreno sožalje.

 

V teh negotovih časih vam želimo, da ohranjate upanje v dobro, da zmorete sprejeti dane okoliščine in zaupati, da bo še vse dobro.

 

Ostajamo skupaj, povezani…

 

Lepo vas pozdravljamo,


   mag. Valentina Vuk,                                                                                                     Darja Cizelj,
vodja enote DU Brežice                                                                                                   direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR