Povabilo k prostovoljstvu v enoti Dom upokojencev Brežice

Prostovoljstvo je neprecenljiva vrednota današnjega časa, ki jo skupaj z vami želimo ohranjati tudi mi…za ljubezen do sočloveka, za boljšo in lepšo prihodnost. 

 

V Domu upokojencev Brežice sodelujemo s prostovoljci in podpiramo prostovoljsko delo že od leta 2000, ko so v naš Dom vstopili prvi prostovoljci in prostovoljke.


Skozi vsa ta leta so bila naša vrata vedno odprta in skupaj s stanovalci se veselimo vsakega srečanja in druženja. Prostovoljsko delo pomeni nesebično namenjen čas sočloveku in je neprecenljiva vrednota današnjega časa, kar v našem domu še posebej cenimo.


Iskreno se zahvaljujemo vsakemu prostovoljcu posebej za vsako srečanje, vsako pozornost, ki ste jo namenili in jo namenjate našim stanovalcem in stanovalkam.


Tudi v prihodnje si želimo v našo sredo sprejemati prostovoljce in prostovoljke, zato vas prijazno vabimo k sodelovanju. Vsi, ki želite svoj čas podariti v dobrodelne namene, lepo vabljeni v naš Dom, kjer vas bomo z velikim veseljem sprejeli.


Mentorica prostovoljskega dela vas bo na podlagi individualnega dogovora o sodelovanju z vami spremljala pri izvajanju aktivnosti in nudila potrebne informacije o domu, stanovalcih in drugih posebnostih. 


Več informacij in kontakt za prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na 07 49 91 710 (ga. Martina Drofenik).


V skladu z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Uradni list RS, št. 142/21) je tudi za prostovoljce vstop v Dom možen le ob izpolnjevanju PCT pogoja in predložitvi ustreznega dokazila.


Dobrodošli, s prostovoljstvom bogatimo sebe in druge.

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR