OBVESTILO ZA STANOVALCE, SVOJCE IN OBISKOVALCE DU BREŽICE

Datum: 9. 1. 2022

 

OBVESTILO ZA STANOVALCE, SVOJCE IN OBISKOVALCE DU BREŽICE

 

Spoštovani.

 

Obveščamo vas, da smo bili včeraj in danes seznanjeni, da se je v našem Domu pojavila okužba s Covid-19. Čeprav si z zaščitnimi ukrepi vseskozi prizadevamo, da bi okužbo preprečili, se je žal le - ta pojavila tudi v našem Domu. Žal temu botrujejo tudi izredno neugodne epidemiološke razmere v lokalni in širši skupnosti.


V tem trenutku še poteka razjasnjevanje okoliščin, oziroma testiranje za prisotnost okužbe pri stanovalcih in zaposlenih.


Sedanja situacija od nas zahteva takojšnje ukrepanje in sprejem dodatnih zaščitnih ukrepov, med katerimi je tudi ustavitev izhodov stanovalcev in obiskov v Domu. Od danes, 9. 1. 2022 in do preklica, je začasno sprejet ukrep ustavitve izhodov in obiskov v DU Brežice. 

 

Na vas se obračamo s prošnjo za razumevanje in sodelovanje.


Prosimo vas, da skupaj s potrpežljivostjo pristopimo k nastali situaciji in naredimo vse, kar je v naši moči, da preprečimo širjenje okužbe. Poskrbeli bomo, da se boste/bodo stanovalci počutili dobro in varno.

 

Hvala vam, ker razumete.

 

Vse informacije, ki jih potrebujete boste prejeli na upravi Doma in pri zaposlenih Doma. Sproti vas bomo obveščali o novostih.

 

Želimo vam, da ostanete zdravi in optimistični.

 


    mag. Valentina Vuk,                                                                                                  Darja Cizelj,
vodja enote DU Brežice                                                                                                 direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR