Obvestilo za stanovalce, svojce in obiskovalce DU Brežice, z dne 18. 1. 2022

Datum: 18. 1. 2022

 

OBVESTILO ZA STANOVALCE, SVOJCE IN OBISKOVALCE DU BREŽICE


Spoštovani.

 

V luči sedanjih epidemioloških razmer v našem ožjem in širšem okolju se tudi v našem Domu žal soočamo s širjenjem okužbe s Covid-19. Kljub vsem prizadevanjem in skrbi, upoštevanjem protokolov glede preprečevanja širjenja okužb in takojšnjim sprejemom dodatnih zaščitnih ukrepov vam sporočamo, da še odkrivamo nove primere okužbe.

 

Naše aktivnosti so že od samega začetka in tudi nadalje usmerjene v zaščito stanovalcev pred širjenjem okužbe. Skladno z navodili NIJZ se izvaja dnevno testiranje stanovalcev, ki bivajo v sivi in beli coni ter zaposlenih.

 

Stanovalci z okužbo so nameščeni v rdeči coni, ki je organizirana v prostorih pritličja Doma. Domski zdravnik gospod Emil Šprajc, dr. med., spec. spl. med. skrbno spremlja zdravstveno stanje stanovalcev, kontaktira s svojci.

 

Kmalu se bodo v svoje sobe vrnili tudi prvi stanovalci, ki so preboleli Covid-19.

 

Iskrena zahvala gre vsem stanovalcem in stanovalkam, ki z neizmerno potrpežljivostjo sprejemajo dano situacijo. Naša prva naloga je nudenje vsega potrebnega, predvsem pa podpore v stiski, spodbujanje pozitivne naravnanosti, zaupanja, da bo vse to v nekaj dneh za nami.

 

Hvala tudi vam, dragi svojci, da ste potrpežljivi, da nas razumete in nam zaupate, da se trudimo po najboljših močeh poskrbeti za vaše drage sorodnike.

 

Glede podajanja informacij vas prosimo, da nas pokličete med 10.00 - 11.00 in med 14.00 - 15.00 na telefonsko številko 07 49 91 700. Prijave za video klice sprejema socialna služba v delovnem času, od ponedeljka do petka na telefonsko številko 07 49 91 710 ali e-pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Potrudili se bomo, da z vami v čim krajšem času navežemo kontakt.

 

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in zaupanje.

 

Z najlepšimi željami, da ostanete zdravi, vas lepo pozdravljamo.

 

Kolektiv DU Brežice

   mag. Valentina Vuk,                                                                                                   Darja Cizelj,
vodja enote DU Brežice                                                                                                 direktorica

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR