Koledar brezplačnih aktivnosti za starejše v mesecu decembru 2015

Spoštovani,

 

na spodnji povezavi vas vabimo k ogledu koledarja brezplačnih medgeneracijskih aktivnosti za starejše, ki bodo potekale v Domu upokojencev Brežice v mesecu decembru 2015. Vse starejše občane prijazno vabimo, da se nam pridružite na aktivnostih!

 

 

 KOLEDAR BREZPLAČNIH AKTIVNOSTI ZA STAREJŠE DECEMBER 2015

 

 

V Domu upokojencev Brežice že vrsto let potekata medgeneracijsko sodelovanje in prostovoljstvo, ki bogatita vsebino dnevnih aktivnosti stanovalcev Doma. Povezovanje različnih generacij in sodelovanje z vrtci, osnovnimi šolami, srednjimi šolami, fakultetami, društvi, zavodi ter organizacijami iz lokalne skupnosti in širše ponuja vsem generacijam vedno znova priložnost za pozitivne izkušnje na področju medčloveških odnosov in medgeneracijske solidarnosti. Na podlagi dolgoletne dobre prakse želimo v Domu upokojencev Brežice prispevati k dvigu kvalitete bivanja v lokalni skupnosti, zlasti k aktivnemu in kakovostnejšemu življenju starejše generacije. V mesecu februarju 2014 smo pričeli z izvajanjem medgeneracijskih aktivnosti za starejše, ki živijo v naši lokalni skupnosti. Vse aktivnosti so brezplačne. Medgeneracijske aktivnosti potekajo v prostorih Centra dnevnih aktivnosti v Domu upokojencev Brežice, Dobovska cesta 8, Brežice.

 

V kolikor bi želeli sodelovati pri izvajanju brezplačnih medgeneracijskih aktivnosti za starejše, vas vabimo, da se nam pridružite. Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko 07/ 49 91 701.

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR