Vabilo na odprtje Demenci prijazne točke

Spoštovani,

 

Spominčica - Alzheimer Slovenija in Dom upokojencev Brežice v okviru projekta "Za demenci prijazno skupnost" vabita na  ODPRTJE DEMENCI PRIJAZNE TOČKE, ki bo v četrtek, 7. junija 2018 ob 11. uri v Domu upokojencev Brežice, Dobovska cesta 8, Brežice.

 

Demenci prijazno točko bodo v Brežicah slavnostno odprli: gospod David Krivec, generalni sekretar Spominčice, gospa Andreja Flajs, direktorica Doma upokojencev in oskrbovancev Impoljca, gospod Ivan Molan, župan občine Brežice in mag. Valentina Vuk, vodja Enote Dom upokojencev Brežice. Več informacij o dogodku najdete v priponki. Vljudno vabljeni!

 

 

VABILO

 

 

DEMENCI PRIJAZNA TOČKA  je točka, ki je namenjena osebam z demenco, njihovim svojcem in vsem zaposlenim (policisti, trgovci, bančni in poštni uslužbenci, farmacevti, gasilci in sosedje) kot tudi vsem ostalim v skupnosti, kjer se točka nahaja. Na točki prejmete informacije, kako prepoznati prve znake demence, kako komunicirati z osebami z demenco in kam jih usmeriti po nadaljnjo pomoč, ko se osebe izgubijo in ne vedo, kje so. (Vir: Spominčica)

 

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR