Povabilo na usposabljanje za vzpostavitev Demenci prijaznih točk

Spoštovani,  

 

Spominčica - Alzheimer Slovenija in Dom upokojencev Brežice vabita na brezplačno usposabljanje za vzpostavitev Demenci prijaznih točk, ki bo potekalo v četrtek, 7. junija 2018 med 12. in 15. uro v prostorih  Doma upokojencev Brežice, Dobovska cesta 8, Brežice. Prijazno vabljeni! Dodatne informacije o usposabljanju najdete v priponki.

 

VABILO - PROGRAM USPOSABLJANJA

 

 

Usposabljanje poteka v okviru projekta "Za demenci prijazno skupnost", ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje. Na usposabljanju se boste seznanili s konceptom demenci prijazne družbe, problematiko demence in katere informacije bodo nudile organizacije, kjer bodo odprli Demenci prijazno točko, kako bodo zaposleni lahko pomagali in usmerili osebo v stiski. Predstavniki Spominčice bodo spregovorili tudi o konkretnih primerih, kako se odzvati in sporazumevati v različnih situacijah, ko se srečamo z osebo z demenco v trgovini, lekarni, na pošti ter kako ravnati v primerih, ko se izgubijo in ne najdejo poti domov. Na usposabljanju bo poleg predstavnikov Spominčice sodelovala Tonica Golobič, dipl. med. sestra z Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana in predstavila komunikacijo z osebo z demenco.

 

Število mest za usposabljanje je omejeno, zato vas prosimo, da čim prej potrdite svojo udeležbo.

Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 01 25 65 111 (Spominčica) ter

na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  (Dom upokojencev Brežice).

 

 

 

 

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR