8.likovna kolonija

Tradicionalni koncept medsebojnega generacijskega sodelovanja s pomočjo likovne kolonije nam predstavlja neprecenljivo vrednost.

Umetnostni kontekst namreč spodbuja in omogoča poglobljeno usmeritev vase, s tem pa vzpostavitev duševnega miru in samozdravljenja.

 

 

Tokratkna likovna kolonija je bila fokusirana na svet geometrije in barv. Naše tokratno likovno ustvarjanje je baziralo na izdelavi kubističnih skulptur. Po registraciji in bogatem okrepčilu smo se zbrali v krogu, ter se predstavili drug drugemu. Vsem zbranim sta pozdrav naklonili direktorica in strokovna vodja. S polno vnemo smo se predali čarom ustvarjanja, kjer smo spoznali koncept umetnikovega ustvarjanja od zamisli, skice, prototipa in izdelka. Med pavzo smo imeli priložnost pokramljati s soustvarjalci in si izmenjati mnenja, ter s tem navdihniti drug drugega. Srečanje smo strnili z razstavo svojih izdelkov in evalvacijo vtisov, nato pa naše srečanje zaključili s častno podelitvijo diplom, ki jih je svečano izročala direktorica zavoda.

 

Vsem udeležencem in njihovim spremljevalcem se toplo zahvaljujemo za prijetno druženje!

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR