Poletni utrinki v Domu Impoljca

Številni dogodki v pisanem in vročem poletju so popestrili naš vsakdanjik v Domu Impoljca.

Stanovalci Doma smo se najprej brezskrbno prepustili razvajanju ob sladolednem pikniku na prostem v objemu prečudovite narave. Ker pa si poletje brez uživanja v vodi težko predstavljamo, smo v spremstvu zaposlenih Doma večkrat obiskali bazen Sevnica in Brestanica. Uživali smo v različnih vodnih aktivnostih kot so odbojka v vodi in tekmovali v plavanju in skokih z različnimi didaktičnimi pripomočki.  Z zaključkom našega celoletnega programa Mavrične hoje smo svojo fizično pripravljenost preizkusili še z obiskom kmetije, naše dolgoletne prostovoljke, gospe Milene Kerin iz Straže pri Krškem.

 

 

V prijazni družbi smo si privoščili prijeten počitek, gostiteljica pa nam je pripravila tradicionalne domače dobrote, katerim se nismo mogli upreti. Prav tako tudi ne pečeni koruzi, ki smo jo pekli na odprtem ognju v parku našega Doma v okviru koruzno-krompirjevega piknika. Vonjave pečene sladke koruze in slastnega krompirja so se vrtinčile po zraku, v katerem so se ujeli tudi zvoki harmonike. Druženje ob petje in vriskanju se je razživelo, manjkali niso niti plesalci, ki so jih močno zasrbele pete.


Zgovorne pa so tudi fotografije, ki pričajo o našem aktivnem, sproščenem, prijetem in veselem poletju, ki se ga bomo še dolgo spominjali.

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR