4.Festival Zlati glas Posavja

Člani pevskega zbora Zarja smo se pod vodstvom našega mentorja Gašperja v sredo, 18. 10. 2017,

odpeljali na 4. festival »Zlati glas Posavje«, ki ga je gostil Dom upokojencev Brežice s častnim gostom g. Ladom Leskovarjem. Prireditev sta ubrano povezovala gospa Maja Čič in gospod Tadej Kovačič.

 


S svojim repertoarjem govornega in pevskega znanja smo se pevski zbor Zarja pomerili z naslednjimi pevskimi zbori: Loškimi slavčki iz Trubarjevega doma upokojencev Loka pri Zidanem Mostu, Nohtšihom Doma upokojencev Franca Salamona iz Trbovelj, Lipo iz Doma upokojencev Sevnica in Žarkom Doma upokojencev Brežice. Strokovna komisija pod vodstvom gospe, Elizabete Križanić, gospoda, Dragutina Križanića, gospoda, Francija Keneta, gospoda, Milana Kšele in častnega gosta, gospoda, Lada Leskovarja je imela precej zahtevno nalogo. A vendar, člani komisije so si bili enotni, da so letošnji nastopajoči s svojo navdihujočo se energijo preprosto očarali vso občinstvo. V sled temu so prav vsi nastopajoči in njihovi mentorji prejeli priznanje in unikatno ročno izdelano pozornost iz rok direktorice Doma upokojencev in oskrbovancev Impoljca gospe Andreje Flajs in vodje enote Doma upokojencev Brežice gospe, magistre Valentine Vuk. Druženje smo nadaljevali ob okusno pripravljeni hrani, ob zvokih harmonike Loškega slavčka in poskočnih plesalcih, ki so svoj talent preizkusili na parketu.


Naše sodelovanje smo zaključili z besedami, da se naslednje leto ponovno snidemo in še bolj očaramo svoje zvesto občinstvo.
Domu upokojencev Brežice se iskreno zahvaljujemo za povabilo, gostoljubje in prijetno druženje.

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR