Nepozaben zaključni dogodek v vrtcu Mavrica Brežice

Prečudovito obdobje otroštva, polnega veselja in neobremenjenosti, preživetega v vrtcu nam vsakokrat znova obudi nadvse sladke spomine.

Še posebej smo veseli, da smo lahko občasno del otroške nepozabne izkušnje bodisi, če nas povabijo v svojo sredino in lahko skupaj rajamo, praznujemo ali pa ob posebnih priložnostih, kot je zaključek obiskovanja vrtca. Letos nas je doletela velika čast, saj smo lahko otrokom pripravili nepozaben zaključni dogodek pred vstopom v šolo. Kljub malo kislemu vremenu, je sreda, 29.05.2019, ponudila obilo možnosti za zabavo ob dobri glasbi, za katero je skrbel Gašper. Ob začetni predaji gosenice najstarejših otrok svojim naslednikom, so se nato nadobudni otroci v naši družbi, skupaj z vzgojiteljicami, brezskrbno zavrteli v ritmih makarene, polke, rock'n'rolla, harmonike, račk … Skupinsko rajanje v krogu smo nadgradili z limbo plesom pod vrvjo, nato pa s čisto pravimi karaokami. Mladi pevci so nas prav presenetili s svojim znanjem petja in naborom popevk, zato smo jim ob zaključku našega srečanja izpolnili tudi številne glasbene želje.

Otrokom in vzgojiteljicam se iskreno zahvaljujemo za nepozabno druženje, še posebej vzgojiteljici, ge. Renati Miljanović, ki je organizirala zaključni dogodek.

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR