Obvestilo svojcem in obiskovalcem, 11.9.2020

 

Spoštovani svojci in obiskovalci našega Doma.

 

 

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije v Slovenij vas naprošamo, da ob obiskih v celoti spoštujete vse varnostne ukrepe z namenom, da bi čim bolj uspešno preprečevali vnos virusa COVID-19 v naš dom.

 

Vsi do sedaj že uvedeni predpisani ukrepi so še vedno aktualni in nujno potrebni (na obisk le popolnima zdravi, praviloma ena odrasla oseba, obvezna je uporaba maske, razkužila in upoštevanje varnostne razdalje,…).

 

Za obisk je obvezna predhodna najava vsaj 1 dan prej v tajništvu Doma (07 81 60 740), vsak dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 11.00 uro ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Preberi več ...

Obvestilo svojcem in obiskovalcem, 2.9.2020

Spoštovani svojci in obiskovalci!

 

Sporočamo vam, da zaradi poslabšanja epidemiološke situacije v Sevnici,  sprejemamo dodatne ukrepe, da bi čim bolj uspešno preprečevali vnos virusa COVID-19 v naš dom. 

Z današnjim dnem uvajamo previdnostni ukrep PREPOVEDI IZHODA STANOVALCEV IZ DOMA.

 

Ko se bodo razmere izboljšale, bomo ukrep ponovno sprostili.

 

Obiski svojcev še naprej potekajo izključno na podlagi dogovora, oziroma po dogovorjenem razporedu. Za obisk je obvezna predhodna najava vsaj 1 dan prej v tajništvu Doma (07 81 60 740), vsak dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 11.00 uro ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Preberi več ...

Obvestilo svojcem in obiskovalcem, 14.8.2020

Spoštovani stanovalci in obiskovalci našega doma.

 

V skrbi za zdravje naših stanovalcev smo v DU Sevnica pozorni na izvajanje vseh potrebnih preventivnih ukrepov za preprečevanje okužbe  s COVID-19.

 

Glede na to, da so s strani NIJZ izhodi še vedno odsvetovani, vas prosimo, da le – te tudi po 17.08.2020 omejite na najnujnejše opravke in pri tem spoštujete vse do sedaj sprejete preventivne ukrepe.

V želji, da bi te poletne dneve preživljali čim bolj sproščeno in običajno, z dnem 17.8.2020 sproščamo ukrep omejitve izhodov.

Vsak izhod je potrebno vsaj en dan prej dogovoriti z odgovorno osebo ali na tel. št. 07/81- 60 -740.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in sodelovanje pri naših skupnih prizadevanjih za ohranjanje zdravja.

 

Vse dobro in lepo pozdravljeni!

 

mag. Nina Mažgon,                                                                                           Darja Cizelj,

vodja DU Sevnica                                                                                              direktorica                

Obvestilo svojcem in obiskovalcem stanovalcev enote DU Sevnica, z dne 20.7.2020

Pozdravljeni dragi bralci naše spletne strani!  

Pozorno spremljamo epidemiološko sliko Slovenije in posameznih krajev. Skladno s spreminjanjem razmer v družbi se prilagajamo tudi v našem domu. Obveščamo vas, da bodo od torka. 21.7.2020 dalje v Domu upokojencev Sevnica ponovno mogoči obiski.  

V skrbi za zdravje naših stanovalcev in ob doslednem izvajanju ustreznih zaščitnih ukrepov za preprečitev vnosa virusa v naš Dom bodo obiski omogočeni na sledeč način:

Preberi več ...

Obvestilo svojcem in obiskovalcem, 5.7.2020

OBVESTILO SVOJCEM IN OBISKOVALCEM

 

Spoštovani!

Sporočamo vam, da zaradi razvoja dogodkov v zvezi z epidemiološko sliko naše regije kot tudi Slovenije in sosednjih držav

SPREJEMAMO UKREP PREPOVEDI OBISKOV V DOMU IN IZHODOV STANOVALCEV IZ DOMA,

IN SICER OD 6.7.2020 DALJE.

KO SE BO SITUACIJA UMIRILA, BOMO UKREP PONOVNO SPROSTILI.

V TEM ČASU PA BOMO OSTALI V STIKU IN POVEZANI Z VAMI.

 

Za vse informacije in telefonske stike smo vam na voljo na naših kontaktnih številkah.

 

Lepo vas pozdravljamo in želimo vse dobro.

 

 

mag. Nina Mažgon,                                                               Darja Cizelj,

vodja DU Sevnica                                                                 direktorica DUO Impoljca

Obvestilo obiskovalcem, 2.7.2020

OBVESTILO OBISKOVALCEM

 

Spoštovani!

 

V zavedanju o veliki odgovornosti za zdravje in življenje se obračamo na vse vas, ki obiskujete stanovalce in stanovalke našega doma.

 

Zaradi ponovnega pojava okužbe v naši regiji in ocene epidemiološke situacije v Sloveniji in sosednjih državah vas obveščamo in opozarjamo, da so vsi že uvedeni ukrepi ob obiskih v domovih še vedno aktualni in nujno potrebni. Pozivamo vas k spoštovanju sprejetega protokola obiskov in izhodov stanovalcev in stanovalk izven zavoda.

Preberi več ...

Spoštovani svojci

Po končani epidemiji  tudi v naših domovih postopoma rahljamo ukrepe in prehajamo v normalne tirnice življenja. Zaradi določenih zahtev, ki smo jih morali izpolniti, smo potrebovali še nekaj dni po preklicu epidemije, saj se zavedamo, da je previdnost v tej situaciji za naše zdravje zelo pomembna.

Preberi več ...

Obvestilo za obiskovalce, 29.5.2020

Spoštovani svojci!

 

Obveščamo vas, da bomo tudi v mesecu juniju (do nadaljnjega) nadaljevali z obiski na način, kot je potekalo do sedaj.

Zaradi želje, da omogočimo obisk vsem svojcem, tudi tistim, ki čez teden tega ne morete, bomo v juniju zagotovili še dodaten termin ob sobotah med 10.00 in 12.00 uro. Obiski med tednom bodo potekali med 10.30 in 12.00 uro, ob torkih in četrtkih pa tudi v popoldanskem času med 14.00 in 17.00 uro.

Vljudno vas prosimo, da svoj obisk najavite vsaj en dan prej po telefonu 07/ 81 60 740 ali elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Preberi več ...

Dom upokojencev in oskrbovancev Impoljca Sevnica, Arto 13, 8290 Sevnica
Tel.: 07/81-61-400, E-mail: duo.impoljca@duo-impoljca.si
DUO Impoljca 2014 – Vse pravice pridržane
Izdelava: AleR