Dom upokojencev Brežice
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca
Dom upokojencev Sevnica DUO Impoljca

Želimo vam vsega lepega, dobrega, veliko obiskov, predvsem pa zdravja in osebnega miru…. vse to in še več, so nam zaželeli naši svojci, obiskovalci in nastopajoči, ki so nas obiskali v preteklem mesecu. 

 

V začetku meseca januarja so nas razveselile Ljudske pevke in Cerkelj ob Krki, ki so nam odprle svojo zakladnico ljudskih pesmi in nas prijazno povabile, da smo z veseljem prepevali z njimi. Praznovali smo rojstne dneve slavljencev in slavljenk za pretekla dva meseca nazaj - kar 26 se nas je razveselilo ogromne torte, ki so jo pripravile naše kuharice.

V mesecu januarju smo se tedensko udeleževali svete maše, družabnih skupin, Ugankarjev, igrali Tombolo… sodelovali pa tudi pri vajah pevskega zbora Žarek, kateri nas je nato zelo lepo presenetil s poprazničnim koncertom in recitalom.

 

Imeli smo tudi pogovorne in družabne skupine, individualne obiske prostovoljk.., mesec januar pa smo zaključili z nastopom Ženskega pevskega zbora Orlica iz Pišec, ki so navaden petek spremenile v praznično in bogato popoldne.

 

Vsakemu posebej, ki se je dotaknil naših src se zahvaljujemo iz srca in vam pošiljamo en velik objem v zahvalo.

 

Pa pridite še kaj, zelo vas bomo veseli.  

 

© 2024 DUO Impoljca, Vse pravice pridržane.