Spoštovani svojci in obiskovalci.

V naš Dom je po mesecu dni žal ponovno vstopil virus COVID-19, ki od nas zopet zahteva dodatno prilagajanje. Zaradi pojava okužbe pri stanovalcih in tudi zaposlenih smo v Domu omejili gibanje in življenje na posamezna nadstropja.


Dnevno poteka testiranje za prisotnost okužbe tako pri stanovalcih kot tudi zaposlenih. Stanovalci s potrjeno okužbo so nastanjeni v rdeči coni, ki je vzpostavljena v prvem nadstropju Doma. Oboleli se počutijo relativno dobro, bolezen poteka z blago simptomatiko.


Naše delo je usmerjeno v zagotavljanje dobrega počutja stanovalcev in stanovalk, v skrb za zdravje, preprečevanje širjenja okužbe, nudenje podpore, optimizma in volje, da ohranjamo pozitivne misli.


Do ponovnega pričetka izvajanja obiskov potekajo stiki z vami, dragi svojci, preko telefonskih pogovorov, video klicev. Prijave za video klice sprejema socialna služba v delovnem času, potrudili se bomo, da z vami v čim krajšem času navežemo kontakt.


Hvala, ker z razumevanjem sprejemate trenutne razmere in sodelujete z nami. Le tako lahko dosežemo skupen cilj zagotavljanja zdravja in varnega bivanja!


Lepo vas pozdravljamo in želimo vse dobro.


Kolektiv DU Sevnica

 

mag. Nina Mažgon,

vodja DU Sevnica

Darja Cizelj,

direktorica

© 2022 DUO Impoljca, Vse pravice pridržane.